Skip to content

Over ons

Over ons

Wil-Thi is een universeel garagebedrijf, dat wil zeggen dat wij alle merken auto’s onderhouden en repareren.

William Ketelaar, eigenaar van Wil-Thi S&O draait al ruim 30 jaar mee in de wereld van PSA Peugeot en Citroën. In de jaren (1987/2017) dat William werkte bij Peugeot dealer Brandon Zevenaar, heeft hij alle mogelijkheden aangegrepen om zoveel mogelijk kennis te vergaren en schopte hij het zelfs in de jaren 2008/2012 tot de top 6 van technisch specialist bij Peugeot.

Heeft u een benzine, diesel of hybride uitvoering, een bedrijfswagen of personenwagen, de kennis is aanwezig en de juiste ondersteuning van onze PSA partner. Ook kunnen wij beschikken over de juiste, originele en speciale gereedschappen, reparatiehandleidingen, elektrische schema’s en leveren wij originele onderdelen door onze samenwerking met PSA Retail Servicebox. Uw Peugeot of Citroën is daarom bij ons in goede handen, of het nu gaat om service-/onderhoudsbeurt, het oplossen van een storing of een Algemene Periodieke Keuring.

Maar niet alleen een Peugeot of Citroën zijn bij ons in goede handen, wij hebben een uitgebreide kennis van alle merken. U kunt dan ook met een gerust hart uw voertuig van een ander merk bij ons achterlaten.

U kunt uw auto bij ons brengen voor onderhoud, reparatie, schadeherstel of voor de APK. Wij stunten niet met onze prijzen en houden geen “dolle actie’s”, bij ons betaalt u gewoon een normale, goede prijs, daar staat tegenover dat wij altijd eerlijk zijn en geen “extra werk” vinden.

Klantvriendelijkheid staat bij ons centraal. U kunt eventueel bij kleine reparaties wachten onder het genot van een kopje koffie of thee. Laat u de auto achter bij ons en komt u deze enige tijd later halen, dan leggen wij altijd uit wat er precies gedaan is aan uw auto en waarom dit gedaan is. Over eventuele grotere reparaties hebben wij al contact gehad.

Weet u niet zeker welke werkzaamheden uw auto nodig heeft? Laat ons u dan een deskundig en eerlijk advies geven. U kunt ook bij ons terecht voor een eventuele aankoopkeuring mocht u elders een auto gezien hebben. Wij zullen u in alle eerlijkheid adviseren.