Skip to content

APK Keuring

APK Keuring

Is uw auto toe aan een APK keuring?
Wilt u de auto snel en goedkoop laten keuren?
Kom dan langs bij Wil-Thi service & onderhoud in Zevenaar
aan de Delweg 16A.

Waarom uw APK Keuring laten uitvoeren bij Wil-Thi? En wat kost het?
Uitgevoerd door een vakkundig monteur. Meestal mogelijk zonder afspraak. RDW erkende keuring voor slechts €30,25 inclusief afmeldkosten en eventuele viergas-meting, exclusief eventuele roetmeting (kosten hiervoor zijn €15,00).

Wanneer moet de APK keuring plaats vinden?
Normaal krijg je van de RDW een brief waarin staat de auto binnenkort weer gekeurd moet worden. Deze melding krijg je eenmalig. Neem meteen contact op met Wil-Thi Service & Onderhoud om een afspraak in te plannen.

Er is nog een manier om er achter te komen hoe het met je APK keuring staat. Dit kan op de website van de RDW. Je vult het kenteken in en krijgt alle gegevens van het voertuig in beeld. Onder de optie vervaldata en historie zie je de vervaldatum APK welke aangeeft wanneer de APK verloopt. Je moet dus zorgen dat je voor die datum de auto opnieuw laat keuren.

Wij voeren voor elk merk en type auto een APK-keuring uit. Bij ons weet u altijd wat uw APK kost en u krijgt vooraf een prijsopgave van eventueel noodzakelijke reparatiewerkzaamheden aan uw auto.
Veel automobilisten kiezen ervoor een APK-keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Bij een APK-keuring worden er punten gecontroleerd die met de veiligheid van uw auto te maken hebben. Een onderhoudsbeurt is uitgebreider; zo worden tijdens een onderhoudsbeurt diverse vloeistoffen en filters vervangen. Bij ons kunt u uw APK-keuring voordelig combineren met olie verversen of een kleine of grote onderhoudsbeurt.