Skip to content

Diensten

Is uw auto toe aan een APK keuring?
Wilt u de auto snel en goedkoop laten keuren?
Kom dan langs bij Wil-Thi service & onderhoud in Zevenaar
aan de Delweg 16A.

Waarom uw APK Keuring laten uitvoeren bij Wil-Thi? En wat kost het?
Uitgevoerd door een vakkundig monteur. Meestal mogelijk zonder afspraak. RDW erkende keuring voor slechts €30,25 inclusief afmeldkosten en eventuele viergas-meting, exclusief eventuele roetmeting (kosten hiervoor zijn €15,00).

Wanneer moet de APK keuring plaats vinden?
Normaal krijg je van de RDW een brief waarin staat de auto binnenkort weer gekeurd moet worden. Deze melding krijg je eenmalig. Neem meteen contact op met Wil-Thi Service & Onderhoud om een afspraak in te plannen.

Er is nog een manier om er achter te komen hoe het met je APK keuring staat. Dit kan op de website van de RDW. Je vult het kenteken in en krijgt alle gegevens van het voertuig in beeld. Onder de optie vervaldata en historie zie je de vervaldatum APK welke aangeeft wanneer de APK verloopt. Je moet dus zorgen dat je voor die datum de auto opnieuw laat keuren.

Wij voeren voor elk merk en type auto een APK-keuring uit. Bij ons weet u altijd wat uw APK kost en u krijgt vooraf een prijsopgave van eventueel noodzakelijke reparatiewerkzaamheden aan uw auto.
Veel automobilisten kiezen ervoor een APK-keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Bij een APK-keuring worden er punten gecontroleerd die met de veiligheid van uw auto te maken hebben. Een onderhoudsbeurt is uitgebreider; zo worden tijdens een onderhoudsbeurt diverse vloeistoffen en filters vervangen. Bij ons kunt u uw APK-keuring voordelig combineren met olie verversen of een kleine of grote onderhoudsbeurt.

Een goed onderhouden auto is belangrijk voor uw veiligheid. Het is raadzaam om zelf af en toe de olie en koelvloeistof van uw auto te controleren. Lukt u dat niet, of durft u dit niet, dan doen wij dit met alle plezier, u kunt hiervoor bij ons terecht zonder afspraak.

Bij een kleine beurt verversen wij uw motorolie en filter, worden alle vloeistoffen gecheckt en wordt uw voertuig visueel gecontroleerd op eventueel gebreken zoals remmen, verlichting, uitlaat en de banden, deze brengen wij natuurlijk voor u op de juiste spanning. Tevens dragen wij er zorg voor dat uw onderhoudsboekje wordt ingevuld en dat het service interval wordt gerest.

Bij een grote beurt wordt eigenlijk de hele auto nagekeken van bumper tot bumper. Denk aan olie- en luchtfilters, de airconditioning, remblokken, dynamo, schokbrekers, uitlaat enzovoorts.
Blijkt dat er tijdens de beurt iets kostbaars moet worden vervangen, dan zult u daarover altijd even gebeld worden. Dit doen wij bij elke beurt en/of reparatie. Zo weet u tenminste waar u aan toe bent en zijn er geen onduidelijkheden achteraf.

De meeste auto’s zullen aangeven wanneer zij onderhoud nodig hebben, twijfelt u hierover, neem dan gerust contact met ons op voor het juiste advies.

Bij Wil-Thi slaan we jou winter/zomerbanden onder de beste omstandigheden op. Zo blijven ze in een perfecte staat en weet je zeker dat je veilig op weg kunt. Andere voordelen van het bandenhotel bij Wil-Thi
* Thuis geen banden in de weg liggen
* Geen gesleep met banden
* Banden liggen klaar voor directe montage, waardoor de wachttijd op de montage verkort wordt.
* Banden zijn verzekerd tegen verlies, diefstal en brand

Wat kost het?
Het opslaan van een set wielen met winter-of zomerbanden in het bandenhotel van Wil-Thi kost €20,- per seizoen. Wil je een afspraak maken voor een bandenhotel? Neem dan contact met ons op via info@wil-thi.nl of tel nr 0651994018

Banden wissel voor 4 wielen (banden+velgen) kost bij ons €30,-
Het wisselen van 4 losse banden kost bij ons €60,-

Nieuwe banden nodig vraag dan naar onze scherpe prijzen van Hankook banden. Wij zijn service punt van Hankook banden in de regio. Hankook is de nr 4 band van Nederland en worden u aangeboden tegen zeer scherpe tarieven vraag gerust om een prijsopgave.

Natuurlijk kunnen we u ook elke ander gewenste band leveren, tegen een goede prijs!

Ook voor het stellen van een diagnose en reparatie aan u auto bent u bij Wil-Thi aan het juiste adres. Doordat wij ons zelf uptodate houden over de nieuwste technieken die in de automotive wereld worden toegepast, kunt u bij ons ook prima terecht als u bijvoorbeeld een storing in de auto heeft. Met ons uitgebreide ondersteund netwerk en moderne diagnose apparatuur zijn wij in staat om vrijwel elke storing te verhelpen. Of het nu gaat om een storing in de motor, de aandrijving of het onderstel zoals bijvoorbeeld het ABS systeem. Dit zelfde geldt ook voor alle reparaties aan uw auto zoals de aandrijflijn, de ophanging of motorische zaken, ook hiermee kunnen wij u uitstekend mee van dienst zijn. Door onze modere uitgeruste werkplaats is geen reparatie ons te gek. Neem gerust contact met ons op, om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.